anak merengek tknak letak

Boleh bg tips tk nak tangani masalah ni. Anak sy nk masuk 6bulan tp sejak 2-3 hari ni dia tknal letak lgsung. Bila letak merengek. Nak nya berdiri atau di dukung. Puas pujuk, puas bg mainan masih sama. Ad tips tk. Anak sulung. Berat nya kus semangat dah 9kg. Hbs suami isteri bergilir2 dukung.

1 Trả lời

Memang asyik nk melekat je bila dh besar skit ni. Sis biar je dia nangis dulu dlm 1-2min kejap baru angkat dia, peluk dia. Sis boleh baca pasal bahasa baby kt facebook search baby language. Dia ada cerita macamana nk tenangkan baby. 😇