Anak Nak masuk 3 bulan takmau letak bawah.

Salam ada tak ibu2 anak nya asik nak berdukung. Anakn sy baru nk mashm 3 bulan. Bila letak bawah saja dia menangis. kadang letak tk smpai 15 minit dah menangis. menangis teruk pulak mcm orang pukul. Ibu2 buat mcmna ye kalau anak mcmni? sy nak buat kerja apa pn tk boleh. sy kadang stress nk bg anak sorg lagi mandi dn makan tak boleh. nak kemas rumah tak boleh, Nak masak tak boleh. suami kerja pulak. 😢 Ada ke cara tkmau bagi baby nangia.

6 Các câu trả lời

sy bagi susu lepas tu letak bawah biar dia senyap dengan sendiri sis ank sy dlu mcm tu jugak nati dia okey lh baby biasa lh sis jngn ajar dukung n letak atas riba kita nk pergi mana² susah kalau kita ajar dukung n riba nti dia nk dukung n riba sokmo

Puan cuba ; letak dalam buai, letak dalam rocker, bagi pacifier, atau pakai carrier mcm konny wrap tu. Puan boleh follow instagram babylanguage banyak ilmu kt situ. Semoga dipermudahkan urusan puan

Puan cuba bedung pastikan bedung kemas2. Lpstu susukan sampai dia separuh lena terus letak. Jgn tunggu lena betul2 baru letak. Semoga berjaya puan

sis try letak baby kt bawah or letak dlm baby rocker then bukak kartun dkt dia..

Pakai baby carrier

Bg pacifier