Preeklampsia

Boleh bantu saya. Ape mksud preeklampsia ye. Boleh share penyakit ape ?

2 Các câu trả lời

Sis dah daftar dkt kkia ka? Kalau dah sis rajin belek2 buku pink yg nurse bagi. Ada tulis kat dlm tu tentang pre eklampsia. Kalau sis mau yg lebih detail lg sis google je. Kat situ banyak maklumat yg blh dpat.

5y trước

Saya tak pasti sis. Tp biasanya memang ibu mengandung yg berisiko kena pre eklampsia. Semoga sis cpt smbuh ya

penyakit darah tinggi

5y trước

Awak kne msuk hspital ye. Susah nye cm tu. Dugaan nye. Oh mnum air gula tu trus ok ye.. ok awak terima kasih ye share..😊😊😊