Persiapan baby

Hi. Boleh bagitahu tak apaa jee keperluan penting untuk persiapan baby newborn? Taktahu apaa jee kene beli dulu sebab ni first baby 🥺

1 Trả lời

beli Pampers new born,bju lengan panjang 3 helai yg berlubg,bju lengan pendek berlubang supaya bby tk panas,bedung,barut,set tilam baby,barut baby, barang mandi baby,tuam perut baby, minyak telon,sarung tgn baby,napkin,tisu basah untuk lap najis jika bby berak,kapas untuk cuci bby punya pusat, Klau nk tambahan mcm stroller,car seat dan bby carry beli lps bby keluar pun ok..beli untuk kegunaan baby lahir dulu..

3y trước

Alright, thankyou ❤️