taktahu apaa .......

mommies , pernah tak mommies hadapi benda macam ni ? tahuu tak apaa ? #ingintahu #pleasehelp

taktahu apaa .......
5 Các câu trả lời

sye kne kt muka...meriah ..sbb lg zaman ank dara mmng dh ade ekzema.. bila dh kwen.. smpailh ank sulung umur 3 thun xde ekzema.. skli preggy skng ni.. kne smula.. semuanye sebb hormon

sy pun kena jgak eczema sy lagi teruk tk leh mkn benda² gatal bila mkn benda gatal je mula lh gatal satu tgn nie pun dh kurang sikit

eczema sis . mcm sy pregnant anak prtama lbih teruk kena . bby kluar hilang mcm tu .. tpi dia naik blik bila siang ikan atau sefood

Itu mcm eczema mummy. Pakai cream HB tabib. Boleh beli kat shopee

eczema tu