Tips

boleh bagi tips nak pregnant tak?? ramai dah tanya tapi takde rezeki lagi ?

42 Các câu trả lời

elok bersama suami pd waktu pg contohnya 3 ke 4 pagi sebab waktu tu sperma pun pekat dan elok.. jga pemakanan skali.. kerap makan ubi kentang, carrot dan brokoli.. bleh mkn mcm salad,atau goreng.. amalkan ketika subur.. bleh amalkan mkn kcg, bdam dan kurma serta madu.

Makan folic asid. Cuba guna opk tuk kesan waktu subur. Sbb waktu subur kita ni tiap bulan xtentu. Bukan tetap hari ke14 kalau yg period teratur. Dan waktu subur kita cuma 24jam je. Sy guna opk mmg berkesan. 3bulan try alhamdulillah lekat n bby skrg dh 4bulan. 😊

5y trước

tu laa.. taktahu.. firt time

Amalkan folic acid 3 bulan sblum pregnant.,laki bini makan..boleh juga amalkan minum air buah zuriat..laki bini kena minum..dulu buah tu kena potong..skrg da moden org dah jual airnya saja..tak salah mencuba😊boleh google..inshaaAllah..semua atas izinNya

Amalkan asid folic. Beli jenama appeton. Cukup utk 3 bulan. kena rajin Bersama suami time kite betol2 subur (ada lendir jernih keluar dr kemaluan kita). Letak bantal bawah punggung bile bersama utk pastikan air mani terus masuk.

Tips first bli diwload period apps tracker,bli opk utk derect waktu subur,n klo sy hr tu lekat sy wat make luv mse 5 hari sblum trikh waktu subur,tup2 melekat,sbb mybe time tu sperm da ready so bile telur kluar trus bcntum,so ley try tips ni😉

5y trước

N lg 1 minum susu kambing lazz,or pape mknb utk tingkatkn kauburan,ley google

Usaha lebih sis.. klau ada masalah kesuburan kena bgi elok dlu supaya senang nk pregnant. Sy dlu hmpir 2tahun period x teratur, stress sngt sbb ibu bapa tgh tggu cucu first. Sy cuba guna furmon, dlm masa sebulan terus hamil.

5y trước

hehehe thank you .

Download app period tracker....disitu kta blh kra waktu kesuburan.....insyaallahm..sy gna teknik tue.....alhamdulillah 1 lpas tue pregnant....tp stu rezeki terletak padaNYA....

5y trước

insyaa allah semoga dimurahkan rezeki

bersama waktu subuh 3-4pagi dan dlm keadaan subur suami isteri . letak kan bantal bawah punggung ketika bersama . semoga doa serta usaha awk lepas ni dipermudah kan ya 😊

Sy guna opk.. Test kesuburan yg rm1 satu strip tu je.. ..bila tau time subur, terus on dgn suami.. Alhamdulillah memang terus lekat😊😊 semoga ada rezeki sis..

5y trước

Sy beli online kat ig houseoftester. Mmg accurate walau rm1. Sy beli opk dgn upt rm1..

jngn lupa doa.. sy pun 2thun lebi bru dpt rezki..insyallah suatu hri nti allah akan meniupkn malaikat kecil ke rahim kamu😊😊😊