sakit mgerass

Bole tnya kaaa ibu2 mna yg ada pngalmn ... Syaa skrgg 31 mggu ... Tpi prt mgrass .. Lps itu sluarr malar basah saja .. Ada kaa tanda mahu berank atau pun cma pkra biasa . ?

1 Trả lời

Klu slalu sgt mgeras tu blh pg check gak sis.. Sluar basah tu pasyikan bkn air ketuban yg kluar.. X mustahil 31weeks x melahirkan.. Blh jer. Hehe. Alert sikit dgn kekerapan mengeras tu dan air yg basah tu.

5y trước

Cuma risauu .. Sebab brng bby suma blm lagii cuci ... Sbb mc lagii kerja ... Blm lagi ambl cuti ...