Sakit Perut mcm kena tumbuk

Hye semua , saya dah 25weeks mmg akan sakit perut kaaa , sakit bahagian atas ... Nk baring pon sakit gila mcm ada yg hempap atas perut.. Normal kaa kalau macam tuh ... Mggu lpas pon saya cirit smpai 2 hari berturut ...

1 Trả lời

cpt g klinik sis.. sy prnh rasa pancreas mcm lebam masa tekan.. n muntah2 n cirit birit jgk.. rupanya sy ada salah mkn ubat yg bt sy gastric teruk smpi pancreas sy bengkak..

5y trước

Iya kaaa , takutnyaaaa ... Saya risau baby jadi apa2 jaa ... Mmg sakit gilaaa rasa dia tuhhh .. Tq ya sis ...