Baby bgerak non stop,mgeras n sakit kt pinggul n bhgian bwh on off

bole tlong sya tak..??.mcm ni sya skit pinggul on off dri petang td,skit kt bhgian bwh jugak..sya da try rest bed tp masi rsa jugak ni..,baby tak bhnti bgeram n mgeras..kandungan da msuk 39 week..,adakah ini fake kontraksion..?#bantusharing #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

4 Các câu trả lời

klau dah kerap sgt mengeras tu kira tak okey dah, tak lama dah tu. lg pun dah 39 weeks kann. bila2 saja boleh bersalin. p la hospital

3y trước

harap2 dpermudahkan kita smua..nervous sgt ni🤣.tu la kot tak kluar2 lg bby..

apa yg sis rasa.. sy pun tgh mengalaminya skrg.. 39weeks1day.. sis mcm mna, dah selamat bersalin x ?

better pergi je hosptl jgn lengah .. kita tak tahu apa jadi dkt dlm perot tu.. lain org lain cara ..

better ke hospital