No morning sickness

Bole tak seseorang yakin kan sy yg kalau tkde morning sickness tu normal ? sy dh 8minggu pregnant tp tkde morning sickness izit normal? ?

52 Các câu trả lời

Alhamdulillah sgt2 sye pn xde morning sickness atau keletihan yg ketara since beginning tahu ada malaikat kecil dlm rahim ni... Bersyukur dipermudahkn... Jgn mntk2 tw...😍

Saya xde morning sickness jgk. Sbb tu sampaikan x perasan pregnant. 9w baru perasan pregnant. Itu pun sbb rasa perangai pelik. Still xde morning sickness now dah 12w.

Untung laaa jgn di sebut kan dh kene sekali serik plk nnti😬Sy dlu awl2 pon sihat lg.. Strt alahan bulan ke 3..time strt belah petang n bila2 terlewat makan je..

Sy skng preggy ank ke 3...alhamdulillah semua xde morning sickness..tp kne kat hubby..mak ckp allah nak bg hubby rse cmne kte org pmpuan mngandung..

Bersyukur lah sis sy skarang 9weeks ya allah.. x tahu nak ckp macam mna.. 😭😭😭 muntah jee.. makan pon x boleh.. tapi lapar.. bila mkn je muntah..

Normal, alhamdulillah sis xde morning sickness ni. Sy xde morning sickness, now da 33 weeks. Doakan sy selamat bersalin nt ya. Nervous, since ni first baby. 😊

Sy pun sama.. Dah 10w.. Xde alahan morning sickness.. Cuma kembung perut je la.. Mintak2 tu kalau boleh.. Biar sampai bersalin nnt xdak alahan.. Huhuhu...

Saya dari awal pregnant sampai sekarang tak ada morning sickness , tak ada mengidam , tak ada alahan langsung . Skrg dah 30week 😄

5y trước

Syukur jg la xda mslh sgt. Lagi2 tgh pjj dgn husband ni.

Sy pun takde morning sickness... Tapii klau thidu bau bwg kena goreng... Mmng pening kpala dan Rasa nak muntah... Hahaha skrg sy suda msuk 8bln hihi

Normal.. Tp sy aritu lepas mgu ke 8 baru ada alahan. Teh tarik xboleh masuk. Petang loya, sakit kepala. Cepat rasa mual. Xblh mkn yg heavy meal