Tart Nenas

Bole ke mkan tart nenas.. Tringin ?26week

Tart Nenas
32 Các câu trả lời

Kalau tart nenas kesukaan saya. Husband beli 1 bekas lagi masa taun baru cina tapi dgn syarat makan 1 ketul 1 ari x boleh lebih. Kita pon ikut jela syarat dia sbb dah teringin sgt makan kan. So far baby sihat. Asalkan jgn lebih la sbb kandungan gula dalam tart nanas ni x kurang tinggi juga.

boleh je.. makan buah nanas pun bagus dan baik sbb bnyk vitamin untuk bby.. cuma jgn lah sampai 3 buah nanas sehari ye tak? hahaha.. sy hampir tiap minggu masa preg makan nanas.. hampir semua buah sy mkn tu lah sbb susu kuning tu terlampau banyak kot hehe

Boleh je... kalau buah nenas pun Doktor cakap tinggi Vitamin. Cuma kita ni yg takut 😅 Makan real food, no problem. Cuma kita jgn berlebih2 dlm makan sesuatu. Makan dlm kuantiti yg sedikit2 dlm sesuatu masa.. InshaAllah 💜

Sy dulu siap mkn buah nenas sebiji lagi. .skrg 35 minggu pun msih mkn lg nenas. . Tpi bergantung kepada setiap individu. .setengah org tak tahan mkn buah nenas. . Setengah org okey je mkn.

Boleh jek.. Akk pun suka.. Kalau beli pun akk simpan kat bilik... Sehari makan sebiji dua.. Pastu simpan.. 😂😂😂 Lokek sikit bab kuih tart niihh... 😋

huarghhh sama. dah teringin nak makan tart nenas dengan tart cadbury. tapi kakak saya cakap nanti raya baru dia buatkan. hmmm lamaaa 🤣

sy baru mkn smlm.. rasanya ok.. so far ok.. sbb dia da msak jd inti.. kalau nenas fresh tu sy x galakkan.. sbb mmg semata2 nenas..

Boleh saja sis .. heheh saya pun pernah mngidam nak sangat makan biskut tart nenas ni 😋 .. alhamdulillah semuanya baik" sjaa .

boleh sis.. sebb nenas dye da masak.. 😊 klau nenas yg sebiji2 tu.. memg xblh sis klau rahim tak kuat

Boleh je sis.. Sy jual tart nanas.. Tiap kali buat, tiap kali tu la ngap masuk mulut 😋😋