Tart Nenas

Bole ke mkan tart nenas.. Tringin ?26week

Tart Nenas
32 Các câu trả lời

Boleh je, baru je habiskan tart nenas sbb teringin sgt. Suami belikan sebekas...skrg 27 week

Ya allah.. Sedapnya.. Dh laa sy memang teringin sgt mkn tart nenas.. 😍 #32weeks

Boleh.. tapi makan berpada pada. Minggu lepas saya try makan, alhamdulillah ok.

Boleh je.. Saya baru je tadi mkn tart nenas.. Teringin punya pasal 😅

saya pun teringin nak makan kuih raya tapi xberkesempatan lagi sobsob

Boleh je..sy siap mkn nenas n buat jus nenas lg..Alhamdulillah ok..

bolehhhh sis. saya dah hbis sebekas dlm masa 2 hari

Sedapnyeee . Boleh je sis .

Boleh je sis 🤗💕

Boleh. Jem je tu