Gdm

Bole amalkan green tea ke kalau ade GDM...... letih la... BSP smpai 4x sehari.... Time pagi BSP normal nye brapa.... Kdg konfius jugak.. Tnye nurse jwapan semuanye x sama.....

2 Các câu trả lời

Kalau sy checkup di unit O&G hospital, utk reading BSP : Pre breakfast / fasting : <5.3 Pre lunch / predinner / pre bed : <6.7

Bolei.. yg efek result kndungan gula.. gula jgn bnyak.. 😅 beli glucometer. Snang xyah ulang alik klinik..