cannot brain

Blom smpai 100 hari pntg brsama suami(xsmua ibu2 ikut pntg)...mostly ibu2 dh brsma suami...n then cek upt positif...nk slhkn siapa?...klau x merancang mmg lha akan melekat..sbb lpas brsalin ibu2 mseh dlm kategori subur lg...kalau xnk "termengandung" lg ambik perancang..klau kita merangcang mseh juga melekat itu rezeki namanya....bby bru 2 3 4 5 bln dh mngandung lg?...sis tepok dahi baca post ibu2 yg mngandung lg bby bru 2 3 blnn...x sakit ke time brsama..klau yg ibu brjahit tu...?‍♀️?‍♀️

1 Trả lời

Huuu itulah.. Ada sebab knp kena jarakkan kelahiran, zaman kita ni da ada mcm2 Ilmu sume hujung jari jer tp still.. Paham rezeki sume dr Allah tp kene ukur baju kat badan sendiri juga ya 😉