Hye nk tnya klau dh hbis brpntg 44hri..cra pmknn lpas pntg mcm mna?blh mkn mcm biasa balik?sya BF

2 Các câu trả lời

Utk permulaan saya try makan dlm kuantiti sikit. Tgk anak okay diri sendiri okay baru makan mcm biasa. Klu anak kembung atau cirit birit jgn makan dh lepas tu. Lain org lain penerimaannya

Makanan yg berkhasiat so susu pn berkualiti

1y trước

telur ayam blh mkn?mcm sya time brpntg..awal mkn nsi,sawi dgn ikn ja..lpas pntg ke40 hri sya dh mula mkn aym,dging..sbb bidan mngurut kta dh blh mkn..cma tlur ayam tu ja xtaw