Saya ingin hamil 😞

Bln 12 ni genap usia perkahwinan sy 3 tahun,tapi masih tiada rezeki zuriat,period tk teratur nk tahu waktu subur pon tak tahu macam mne🙇1 bulan ade 2 bulan xde urmm sedih nye🥺

5 Các câu trả lời

Hai.. saya pon ade alami mslh irregular period cycle.. tp paling lama 40-50 hari cycle.. Mybe awak boleh amalkan method OPK.. ada amalkn acid folic secara consistent tak?? saya ade amalkan supplement lain selain acid folic tp klau badan awak bole tmpung kestabilan period hanya dgn acid folic, saya tak perlu rekomen supplement tu

puan boleh cek dihospital ya.insyaaAllah ada penyelesaiannya..kakak sulung saya period 3 bulan sekali dr remaja sampai lah da kawen. alhamdulillah skrg anak dah 3. ikhtiar sebaiknya ya puan

Sy check kesuburan pakai apps period. Sebab dkt apps tu akan bgtau hari apa kita subur. Nama apps tu 'My Tracker'.

Dah cek doktor ke sis? Better cek kesuburan dlu utk tau ada mslh ke awk n pasangan.

check di hospital dgn suami..