Sy baru buat iui, utk pertama kalinya, beberapa jam buat iui ada kluar mcm darah kecoklatan mcm tu,

blh tau knpa? sorry gmbr geli sikit

Sy baru buat iui, utk pertama kalinya, beberapa jam buat iui ada kluar mcm darah kecoklatan mcm tu,
6 Các câu trả lời

Normal awak sebab masa saya buat IUI tu, Dr ada bagitahu may be akan ada sikit pendarahan spotting sebab alat tube dia buka and salurkan. sebab bawah rahim kita kering so akan ada sikit darah. Sekarang apa progress?

Maaf, tiada pengalaman. Minta set gambar ke NSFW ya. Terima kasih.

normal.. sy haritu, darah pekat tau. bkn mcm ni.. tnya jm, jm kata normal..

sy tgh alami..skg msih d ward..doktor ckp keputihan

maaf..nk tnye, iui tu ape?😅

normal