iui

Nak tanye sape ade pengalaman buat iui ? Berape ye kos dye ? Hospital kerajaan atau swasta ?? Mcm mne nak buat temujanji

4 Các câu trả lời

saya buat iui di lppkn kl bln 10..dari awal thn ni..anggaran kos 1000-1500, bergantung pada masalah suami ister...total kos sy dr bulan feb - oct 1500++...call first day period untuk temujanji...for first register better call awal..ada dokumen nk kena bwak...sbb skrg appointment pagi sahaja..alhamdulillah urusan sana smooth je..

Sblm ke hosp kerajaan..sis dptkan surat rujukan dr kk...kol hosp dan tanya dokumen apa kena bw..pastu gi hosp bw dokumen tsebut dan surat rujukan.. hosp akan bg tarikh appt..mkn ms bbln jgk la..kos bwh 100..klu lppkn pun bleh..kol lppkn bila day 1 period utk appt..diorg akan bg tarikh kesna...kos dlm 1k ++..swasta sy tak pasti sis...

Hospital kerajaan tak mahal. 100+ je. Swasta kena survey2. Ada yg buat promo pakej 2000 lebih. Kena pandai cari. Swasta boleh walk in terus. Kerajaan kena ikut flow

hai sis . kos dlm 5k tu sis IUI hosp kerajaan , swasta mahal sikit lagi laa . sis pegi la hosp mana2 buat temu janji dgn doc