Pregnant ke tidak

Hye....sy br Hari ke 10 IUI...sepatutnya hari ke 14 nanti, sy ambil ujian darah nk tgok ujian IUI berhasil atau tidak. Tp sebab xsabar sy buat test....buat pn tghari da.... Klu mcmni rasa2 double line ke...bhasil ke IUI sy.....

Pregnant ke tidak
2 Các câu trả lời

InsyaAllah sis. Mcm ada tu... Nmpk garisannya. Jaga mkn ya sis......

2y trước

alhamdulillah, amin2x..t.kasih ya...td pn rasa nak beli lg test pregnancy...ketagih mmbeli pl pdhal 10hb th jg result...

Nampak macam ada. Nnti try check lagi ye

2y trước

❤️🥰