Burp

Hello. Blh tau baby smpi umur brapa kena sendawakan. Im a new mummy with baby 3 months old. Tanya just for info je. Tq ?

104 Các câu trả lời

.. i'm learning from the comments. Thank you mommies!.💕

Normal tak msuk 2 bulan smpai skrg dh msuk 3 bulan dia berak hijau? Tpii pergi klinik swasta rituh dia kata normal . Ade mommy pernah alami tak ?

yg sendawakan tu stiap Kali mnyusu Sy tepuk ja smpailh 7bln cmtu ank Sy sndiri da xsendawa lpas mnum Susu..dia auto stop then Sy pn xtepuk da..

klo df xyh sndwa pon xpe bile umur dia da 3bln. tp klo dia mnum susu btol wjib sdwakn. lg pun dia da senag sndwa bile 3blb keatas.

kalau baby dah pandai meniarap tak yah dah rasanya. sbb baby saya kalau meniarap dia akan muak sikit pastu burp sendiri.

Baby sy 3bulan lebih mnyusu.. Baru nak dudukkan sendawa sndri.. Masuk 3bulan dah pandai sendawa sndri. Tapi kena duduk kan la...

Assalamualaikum...ada x mommy2 yg ad baju baby girl 4bulan lebih yg dh xpkai....sya sngt memerlukan.suami hilang pekerjaan.

3y trước

ni no hp sy..0174796419

bby sy nk dekat 4 mnths sis. klo df sy x burp kn dia. klo time baring dia bnyi eehh ehh tu sy try tegakkn dia dan burp sikit

Cm bby sy xpernh sendawakn ye bb ye leh sendawa sndri cuma kdg2 time ye cm sush nk sendwa sy tolng lah tepuk2 bg ye sendawa

baby sya start 2bulan lebih kalau sya buat dia dlam posisi duduk dia terus sendawa tanpa disendawakan oleh saya 😅