26 Minggu 6 Hari

Bleh tnya, perkara biasa ka pda usia kandungan 26 Minggu 6 hari rasa Nak mual bila mkn, atau ada sebab lain.

26 Các câu trả lời

lain org, lain pembawakan.. sy dr awl tiada tanda muntah pening pun xde.. cuma sakit payudara je.. alhamdulillah tiada alahan.. jarang2 je muntah sbb mkn ubat klinik waktu pagi.. masa perut kosong akan muntah.. so sy tukar mkn mlm sebelum tido.. alhamdulillah dah xde muntah sbb ubat..

2y trước

sya pn

mungkin normal sbb perut n organ kita makin keatas sbb nk bgi ruang dkt bby membesar .. sbbtu kene mkn dgn jumlah sikit tpi kerap .klau terlebih mesti loya n nk muntah blik .. huhu .ini sy laa

Sama mcm sy..tp sy kerap mcm tu bila perut kosong..aritu ad ty nurse..katanya jgn biar perut kosong..bila lapar kena mkn wpun sikit.. bila mual tu start j dr pg terus membawa sampai ptg wpun mkn..sbb angin dh ada..

saya mula2 pregnent x mual @ muntah.. sampai 3 bln.. masuk bln ke 4 start muntah smpai sekarang.. sekarang dah 26 minggu.. angin byk dlm bdn.. x bleh perut kosong... kene mkn kerap tp sedikit

2y trước

sama saya, ada diabetes lagi

Saya pula dari awal pregnant sampai sekarang nak masuk 3rd trimester mmg xda alahan, xda mengidam. Cuma pd awal pregnant selalu sakit kepala dan sakit pinggang yang teruk 😂

Sy pun harini msuk 26w dh start pening2 mual2 balik mcm trimester prtama.. Risau pulak rsa

2y trước

saya mcm tu jugak..start mual balik

saya masa awal preggy muntah teruk.masuk 4 bulan ok.Tapi masuk 6 bulan mula balik mual2 setiap kali makan.apa makanan yg masuk semua rasa pahit.

2y trước

sya nak maksud 27 week alhamdulillah tak Ada lgi nak mual dgn pening wtpe masa nie

lain orang lain pembawakan sis..saya msa pregnant first sllu sebu perut,pening .pastu saya hdpi tunnel carpel tngan jd kebas2 spai la skrg

sama laaa … sy pun asyik muntah je … dgn xda slera mkn nya … kkdg slera kkdg x … smpai pening pale xleh buat koje

hari nie genap kandungan sy mencecah 26 minggu 6 Hari,..alhamdulillah...xda alahan Pada makanan...

2y trước

Sama la dgn sya