Sembelit dan buasir mmg biasa ka bagi kandungan 26 mggu?

10 Các câu trả lời

Kalau Kene Time Preggy Doktor Akan Kata Normal.. Saya Kene Masa Genap 35 Week Until 37 Week.. Tiap Kali Membuang Menangis² Kat Toilet 😭 Then Macam Ada Isi Tersembul Keluar Banyak Kat Bawah Tu.. Pergi Hospital Admit 3 Hari Pon Tak Selesai.. Saya Banyakkan Makan Betik Bagi Hilang Sembelit Lepas Je Discharge Wad Terus Okey .. Cuma Masih Ada Isi Yg Tersembul Keluar Tu Sikit La 😊

4y trước

Kita sma sis..

Normal, saya pun kena. Lagipun doc bgtau vitamin yang klinik bekalkan macam obimin & zincofer tu kalau kita makan, automatic badan dalaman kita akan panas. So kena minum air masak banyak2 & makan sayur hijau. Salah satu sebab kena sembelit & buasir.

cari putik kelapa ,kebanyakkannya gugur kat tanah ,ambik 2-3 biji . panaskan secara beselang seli kemudian tuam di kwsan buasir

Sstgh org jgak.. Mcm sy ank 1st n 2nd kena mcm tu.. Tp bila ank 3rd n 4th x kena plak buasir n sembelit... #TAPSupermoms

Sy kne smpai berak berdarah. Then doc suruh minum susu mengandung. Mkn sayur hijau n buah byk.

3y trước

Sama berak berdarah, docter kasi ubat sembelit pon mcm same jgk. Minum air dan Makan buah banyak pon still sembelit.... 😭

sya 4 org ank tak pernah kena buasir plak so tak tahu lah biasa ke tak pada org lain

minum byk air kosong. Mkn sayur2 hijau sbb byk serat. N bykkn mkn buah.

bnyak kn makan buah pisang,sayuran hijau n bnykkan minum air masak

Mmg normal...kdg2 ada yg crit brit..

aah...sembelit dgn cirit brit