Sharing

Bleh tau klu da msuk 4month ni mmg akn ade garis mnegak dri atas pusat hngga rahim ke

19 Các câu trả lời

line alba / linea nigra lama2 bila perut membesar linea alba ini menjadi semakin jelas dan berubah menjadi warna gelap, ia dikenali sebagai linea nigra.

Sy dr 1st trimester sampai ke 3third trimester ni belum ada garis menegak lagi..😄bersih btl perut tu..perut ja membuyung sama pusat tu timbul..😅

Sy dari bawah perut sampai hampir dibawah tengah dada. Baby pmpuan. Line tu x mnunjukkan jantina baby.

yee..saya tgh mengalami nye garis tu..perasan time 12 week...dh ad garis...tu normal bagi ibu hamil...

Sy 10weeks hari tu baru perasan. Kenapa ada line ni. Sebelum ni takde. Huhu. Sy pun takde jawapan

Ada terbaca kalau ada garis dr atas sampai bawah mayb anak boy..tp xpasti lah

kejap, masalahnye, sy xmengandung pon ade ni mcm mne 😂😂 HAHAHA

4y trước

Even tak preggy memang ade sis. Cuma bila kita pregnant, line tu akan jadi lagi gelap biasanya.

Sy pon ada.. Dia mkin gelap n sy baby boy.. Da 36w pon

Sya ada..tapi dr bawah pusat jer smpai bawah

Sya pn ade.. Perasan tgk ckup buln 3..huhuu