mummy

bleeding g jumpe doktor scan xnmpak fetus mybe sbb tlalu kecik..bleeding ni normal kte die ble blik umah g toilet tkeluar benda ni ketul kua ade sape2 xpernah alami isu mcm saya ni

mummy
18 Các câu trả lời

Sye mcm tu tpi keguguran

4y trước

kua darah byk x

saya mcm ni .. kantung keluar .. gugur

4y trước

sis dulu kua darah byk x lps gugur mcm ni

sy dulu kalau cmni gugur

4y trước

aamin..trma ksih sis..smga sis pon dpt rezeki timang baby lg

Darah fresh ke mcm lendir2 je?

4y trước

entah bentuk mcm kantung

Smua nya ok InshaAllah

Insyallah xde ape2

Inshaallah xde pe

Sis keguguran ke ek?

4y trước

Allahu.. hrp sis kuat n tabah.😞.. Sy doakan..mudah2 an sis akn preggy lg lepas ni..Allahuma aamiin..jg dri bebaik tw.. pantang elok2 ea.. jgn stress2.. bykkn rehat tw..