risau

Hai mummy..nak tanye saya masa 4weeks aritu ade bleeding sikit...bila scan doc kata kantung da ade..tp xnmpak ape2 lg sbb kecik lg..kantung pun comel je...28hb ni repeat check up kt hosp..doc nak tgk heartbeat baby...sape2 ade pengalaman mcm ni..bole share x...risau sgt2 apela keputusannye nnti...skrg tgh morning sickness...pandang nasi pun xbole..nk muntah je

1 Trả lời

Normal... Sebab tu dinasihatkan kalau nak scan tggu kandungan dah cecah 10 minggu. Kalau tak nti mcm ni la, risau.. 4 weeks mmg terlalu kecik..

5y trước

Ok sis...tula..ni pregnant no 3...sblm ni xpenah jd mcm ni...tp morning sickness sume mmg ade...semoga baik2 jela