Scan gender baby

Bila ye boleh scan gender baby excited sebab baby first?

11 Các câu trả lời

atas 18 minggu dah nampak saya scan masa 21minggu, 27minggu, 32minggu. baby langsung taknak tunjuk. nak buat scan 4d pun tak boleh. gerammmmm mami hahahha

4y trước

sis ada mnm air oren sblm scan? ...sblm scan saya mnm air oren Alhamdulillah nmpk jntina... kalau nk buang air kecil sblm scan btter thn skjap la lps scan tkpa dh... ini org bgtahu saya

Saya baru je scan 23 weeks.. tu pun baby kepit x nk tunjuk.. tp doc pandai handle dpt la tgk last sekali 😅

saya scan gender bby masa 16w dah nampak bby boy and scan lagi 20w mmg confirm dah bby boy 🤣

28 mnggu best scan..sbb baby dh besaq sikit..kalau dia duk diam or xtutp2 senang nmpk..👍👍

nak lgi jelas kena 20minggu dan keatas lah hehee 🤭

18w dh nmpk tp klinik swsta sarankan 20w ke atas

doktor sarankan 20w ke atas😁

saya scan msa 28w..

20 weeks ++