Jom komen emoji di bawah!

Bila waktu hamil ni, min yakin ramai yang sekurang-kurangnya alamai salah satu simtom di bawah ni🤰 Jom kongsikan apa yang mommies lalui di bawah dengan hanya menggunakan emoji👇 Min dulu selalu 😭😤🤤

Jom komen emoji di bawah!
230 Các câu trả lời

Kalau dah kembung perut, kenyang,sembelit,masuk angin dlm baru masuk 3 bulan fuhh bginii rasanya😭 tapi paling ini lhh😬 haihhh x suka..

semua min. husb dok tegur badan sy hitam2 mcm bnyk sngt daki esp area dada dgn perut. tp mak ckap lepas beranak nt hilang laa tu

payudara berubah saiz nyeri kerap sakit pingang emosi tak stabil suka mengunyah tapi nasi takle masuk makan nasi je muntah²

Kulit kusan Payudara bubah Kerap sakit pinggang Emosi ye Suka mkn

nak msok 7 mnggu saya xde slera makan. tapi sentiasa lapar ..

kulit kusam atau gelap,payudara berubah saiz,emosi tqk stabil

badan tetiba naik jerawat byk sgt. sebelum ni tak pernah pun.

semua hhahaha yg aq geram baju aq dh tkde yg muat ermmm😭

kerap sakit pinggang keputihan normal suka mengunyah 🤓

sakit pinggang keputihan n brown spotting suka mengunyah