Tahu tak hari ini merupakan hari Waterpark Day!

Bersempena dengan hari Taman Tema Air Sedunia; Jom kongsikan pengalaman taman tema air anda di ruangan komen bawah ini dengan emoji ya 😆😥👍 Min pernah pergi ❤️ ni je😅 Mommies yang lain pernah pergi mana tu👀

Tahu tak hari ini merupakan hari Waterpark Day!
50 Các câu trả lời

I pernah pegi ke 😆😢😧 with anak2. Tapi why emoji mcm sedih2 je.. sdgkn ktorg happy sesangat 😁😁

4y trước

Hehe nanti min tukar emoji lain pulak🙈

legoland,bangi waterpark & icity shah alam . bangi waterpark tu selalu sebab dekat sgt2 dgn rumah 😂

4y trước

duduk kat BSP tu haa . keluar taman terus nampak waterpark tu 😂

Only this 😠water theme park

Sunway lgoon, A famosa & i-cty shahalam.

Afamosa,sunwY laggon,i city shah alam

Semua belum pernah pergi 😂😂🤗

lost world of tambun

alahai syoknya, tp semua blm p😅

Sunway lagoon & icity shah alam

sunway lagoon i-city shah alam