kuat nangis

Bila pregnant ni.. Kenapa saya jadi kuat menangis yaa? Suami balik lambat tak sampai 5 minit pon menangis, kedai nasi tutup pon menangis, saya main game, pastu kalah, meraung terus.. Kiranya menangis tu jadi rutin harian dah.. Kenapa yaa?? Sedangkan sebelum ni, saya ni jenis hati batu.

42 Các câu trả lời

So cute..hormon tak menentu.tgh masak pun tiba2 meleleh air mata banjir terus.husband terkejut tgk,mcm apa kena lak bini aku ni😅

Saya pun sama cepat sangat mengalir air mata masa saya mengandung...tambah suami x de d cc p kerja lg sedih tiba2 je nangis

Sy pon jd kuat sentap... Tgk mknan mak bekalkn pon leh trharu smpai tresak ngis

Hehehe.... Sye Sis, Cepat Terasa... Skit hati trus, begitu kli Klau pregy... Sensitif sikit.

Pembawakkan kot... Kalau saya asal mkn tk abes.. Time tu asyk kena marah je.. Naik boring

biasa la..time preggy kn hormon brubah2..prngai pn ikut brubah2 jd hati tisu 😂😂

sama la .. sy ingat sy sorang ja.. tengok kat wyg kat youtube pun nngis..

try la control x elok nangis slalu nnt baby stress bg kesan kat baby plak

org preggy mudah sensitive dan emosi..sy pun mcm tu..normal la tu sis..

Sama jugak.. Pastu suka mimpi bkn2 pulak tu.. Nangis2 dlm mimpi.. 🤭