Potty train

Bila masa sesuai latih anak potty train ni? Boleh kongsi tips² tak macam mana nak train? #firstmom #pleasehelp

7 Các câu trả lời

Belikan anak spender potty train. Cari kat shopee. Dia macam bentuk pampers tapi kain. Tebal so kalau anak terkencing InshaAllah tak tembus. Nanti bila dia dah terkencing dalam spender tu, basah, dia akan rasa tak selesa. Lepas2 tu nak kencing dia akan bagitau. And saya beli sekali toilet seat budak yakg ada tangga tu. Senang anak boleh naik duduk kat toilet bowl sendiri 😃