Assalamualaikum , saye ingin bertanya , keadaan preggy ni memang akan kerap makan je ye?

Bila lapar je perut akan sakit , saye keliru samada lapar ataupun mahu membuang air besar . Makin lame makin paham , kalau tak mahu membuang , mesti nak makan . Walaupun tengah2 malam , tapi kuantiti yg sedikit .. Ape pendapat yg lain ye?? Nak dikatakan dalam sehari 7 kali makan .#firstbaby

1 Trả lời

Waalaikumussalam, macam saya, saya pun kerap makan masa pregnant. Kalau tak, rasa pedih perut. Dan asyik lapar je. Terutamanya masa 2nd dan 3rd trimester. #TAPsupermoms #TAPactiveusers

4y trước

itulahh sekarang asyik nak makan je... sekarang dah tahu macam mane 🤭