pergerakkan janin

bila kita akan merasa janin kita bergerak??? sy dh 18w tpi x rasa pon lgi?

29 Các câu trả lời

Ikot org sis.. Xsama.. Ada yg cpt ada yg lmbt... Mcm sy, 15 minggu da rasa.. Rasa mcm ada yg gerak2 slow j dlm perut....

Sabar yee. Tak lama lagi rasa la tu. InshaAllah. Kadang tu baby kick je mungkin kita tak perasan. Hihi.

maaf nak tumpng tanya, ada kesan tak jika kedudukan janin tengah sujud dalam perut?? sy dah 28 week

rase kdg2 je sis... sy pn 18w tp ni ank ke5. mcm org main tiup straw dlm air je skli skle

Sy 23 minggu baru rase. Lemak kat perut tebal kot. Tu yg sy lmbt dpt rase. Hehe

Sy 18w rsa cm kna jentik...bila masuk 20w ni haaa rsa penendang dia😂

Sy masa 21 weeks tp tu pun x rasa sgt. Light je movement tu.

Sama la sy pon 18w x rasa lg. Nurse pon ckp baby kecik lg

Kdg rsa tp kita yg pestime ni konfius..ingtkn angin

Depends dear. Jgn stress k. Mcm saya 15w dh rasa.