Uniform Pink?

Bila kali terakhir mommies pakai uniform tu huhuhu...???

Uniform Pink?
253 Các câu trả lời

Sblum pragnent, suami dok hntr sy gmbr baju ni dgn gambar baby,, tak lama lepas sebulan, pragnent.. 😂😂skrg dh 11 mggu.. Dia Punya alahan.. Mak Ai.. Takle bawak bincang, dia dh keluar nanti, sy nk tepuk2 bontot dia😂😂

5y trước

Biasheee dia ye😝

Adoii baru kuar khamis lepas...bp tinggi kecundang..duk 1 mlm je..dia punya nk blik tu..lagi 2 bln nk chek in..mintak mudah n selamat nt...utk mommy mudah2 an dpeemudahkn .baby n mommy baik2 je

5y trước

Smoga dpermudahkn semua utk mommy..

2015... skrg xsabar plak nk pakai lg🤭. duk menghintung minggu dah.. lg 5 minggu insyaAllah boleh merasa lg sekali baju VIP ni.🥰🥰

Coming soon..kalau xbersalin dlm masa tdekat nie..ahad 29/9 kne admit dah..due date 30/9..doa kn semoga sy d permudahkn ye mummy2 semua..

Hehee 2 minggu lepas.. T'merasa pakai 2 hari sbb baby protes.. kurang bgerak.. so kne checkin hos sbb dr nk pantau.. InsyaAllah bulan 10 nnti..

5 tahun lepas..... N Hujung bln ni pakai balik mungkin Kali terakhir.... Nk tutup kilang dahhhhhhhh... 😅😅😅😅😅

14 yrs ago 2005...My first born (boy) next year da 15yr.Now menanti anak yg ke 2.pray for me... I really hope 🙏

Bulan 1..2020..insyallah..baru ptama kali nak pkai.. Cntik baju colour pink... Tapiii..colour hijau xde ker..gahahahaahh

Last pakai baju ni 4.4.2019...now baby dh 7 bulan, gigi 2 batang ,dh meniarap dn mulut becokkkkk dgn bahasa dia🤗

Tapi sekarang baju design baru kan..baju polkadot, kain plain..cantik..xsabar nak pakai tahun depan..haha