Pakai uniform pink wad bersalin

Salam ibu2, pengalaman korang pakai uniform pink terutama kain nya.., mcm mana korang pakai, Saya pernah pakai haritu kena covid, asyik tercabut je.. Last2 ikat kat depan.. Dah mcm apa.. Haha

11 Các câu trả lời

Wsalam. Saya pun ikat depan, sebab asyik terlondeh 😌😂 seksa betul rasa tak reti hahahaha. Taktahu lah ibu ibu lain macam mana. Ni first baby

2y trước

kan... sabar jela hihi

hahaha yee terlondeh wehh. time tdo perasan naseb le semua girll masatu. penyudahnya saya ikat mcm nak ikat plastik tu sbb kain besar kan haha

2y trước

haha sama la.. ikat mcm ikat plastik.. haha

bab kain mudah je sy sllu guna kaij batik.. cuma baju tu besar sungguh nk menyusu anak rimas puas selak sbb besar sgt anak pun rimas🤣

2y trước

tulh tu nk gi berjln ambik sndri kan x larat dh lpas bersalin berjln mcm siput anak lg duk teriak erm pkai jelh yg misi bg😆

aku biasa pakai kain batik..mudah ja guna kain tu😅sampai ada kawan satu ward minta pakai kan🤭.pakai ja londeh🤣🤣

2y trước

hehe🤭sebab ramai yg tak tau pakai kain tu.satu dia besar lebar..nak lipat susah😅tapi ada cara ug betul nak pakai.

😂😂 sy xpandai pakai kain batik..jd sy pakai mcm pakai kain pelekat, WAHAHAHHA

2y trước

haha boleh juga mcm ni xterfikir plak.. hahaha

saya pakai limpas perut😂sudah la kain besar saya pula pindik tengelam ba ..

2y trước

haha kelakar..

mmg gitu kebanyakkan ibu2 kat wad pakai. ikat je depan senang 😂

2y trước

oooo ye eh.. haha

mujur uniform tu besar, sesuai amat n sy. xda masalah bila kne pakai

2y trước

alhamdulillah sis.. hee

Sarung tu besar sgt jdi ikat ja😂😂apa2 selak jelahhh hahhaaha

besar kain dia 🤭 haha samalah kadang tercabut juga ..

2y trước

tengok orang elok je pakai bila saya sendiri yang pakai dah macam nenek2 dah