Uniform Pink?

Bila kali terakhir mommies pakai uniform tu huhuhu...???

Uniform Pink?
253 Các câu trả lời

Last 2013 warna pink ni. N kt hukm 2mggu lps, uniform warna purple admit sbb contraction tpi bbt xmo kuo lgi.

last pakai masa 8w, kena tahan sebab bleeding. Alhamdulillah semua okey, sekarang dah 18w. 😊

Bulan 11 tahun lepas last.. gugur anak first.. insyaallah akan bertemu lagi bulan 11 nie 😍😍

5y trước

Tq sis 😊

Last pakai bulan 3, 2018... then tahun ni bln 11, 2019 bakal pakai lagi ... wuuuuuu😲😲😲

5y trước

Woww... xpe ank ramai bagus💪😍

Ingat last pakai 20/2/2020...Tpi tahun ni tetap kena pakai lagi utk second baby😅

tahun lepas bulan 3 2020 . tahun ni pun insyaallah pakai juga . bulan 11 2021 😂

Las bulan 3 tahun 2017.. Insyaallah 14.11.2019 ni sarung lagi baju ni..

InsyaAllah antara hujung tahun atau awal tahun..sbb xpnah bersalin overdue semua 38w..

5y trước

Smga dipermudahkan urusan ibu n baby🤲

Last pakai bju nie masa tahun 2015.. In shaa Allah.. Tahun nie pake lagii.. Hehe

5y trước

Makasehh..

Takpernah rasa.. Doakan sy dpt pkai uniform ni bulan feb tahun depan...amin...