sedih dan ap perlu aku buat semasa berpantang..

Bila kakak pesan pd ko dh berank jgn sedih klaw xde org melawat lg2 dlm pantang..selepas habis pantang 2buln ko blh dtg umh ke rumah aq (bnyk kali akak aq pesan cm ni tapi laki aku xfaham)..aku diam xnk sedih sbb ni ank pertama jd kena la kuat

22 Các câu trả lời

Lebih baik xde org dtg melawat dik. Teringat kes akak 6 tahun dulu. Akak baru melahirkan, ada kwn dtg spital snap gambar anak akak pastu x mintak kebenaran dia post dlm fb dia. Lepas dr tu anak akak meragam asyik nangis je. Org kata kena sawan tangis dan penyakit al ain. Sedihnya akak dlm pantang huru hara x dpt pantang btl2 sbb anak meragam. Nak marah xleh sbb kwn. Pasni akak nk bersalin akak xnk ckp sesapa duduk wad mana. Balik umah pun dok dendiam xnk sesapa tahu akak dh beranak dah balik rumah