Pola Tidur Bayi Mengikut Umur (0-12 Bulan)

Bila dah menimang cahaya mata ni, anda kena tahu tidur yang berkualiti sangat penting untuk perkembangan anak tau. Jadinya, kami kongsikan info ini untuk anda sebagai rujukan. Pastikan anak anda mendapat jumlah jam tidur yang sepatutnya, ya!

Pola Tidur Bayi Mengikut Umur (0-12 Bulan)
13 Các câu trả lời

baby sy dkt² masuk 3bln tu dah stat kurang tidur siang 😌 julat sehari semalam tidur pun dah susah nak capai, susu pun dah kurang minum, kalo sblm ni gap plg dekat 2jam sekali mesti susu 3oz, skrg ni kdg bole cecah 3-4jam sekali minum. masa check up 3bln 5hr berat naik 600g je.

5mo trước

allah cptnya dia nursing strike 🥲 berat cane ok tak, sy haritu Alhamdulillah nurse ckp berat, tinggi & bmi ok

good info..👌

👍👍

👍👍👍

👌..noted

good info

💪🏻

👌🏻

🤍