hospital swasta

hi moms , hosp swasta ada sedia baju baby kah tu ? mcm kerajaan dia ada sedia baju baby utk gna dkat hosp .. sebab malas nak bawa banyak2 .. hosp swasta , husb boleh teman? #bantusharing

2 Các câu trả lời

Yup mostly hospital swasta suami boleh teman di LR dan wad (boleh teman malam kalau xshare bilik). Tapi biasanya perlu jalani swab test dahulu sbb skg ada kes covid. Pelawat pon xdibenarkan. Baju baby biasanya disediakan, hya ready baju baby masa balik nnti shja. Bole spare juga baju tmbhan dlm 1 set.

4y trước

tq

Up