Baby kecil ckit dari usia kandungan

Betulkah org cakap lau mngandungkn ank girl perut tak besar sgt mcm mngandungkn ank boy? sbab doctor ckp baby kecil.. risau plak #28weeks

9 Các câu trả lời

tak ada apa tu, asalkan baby dan ibu sihat, perut sy dlu mengandungkan baby boy kecil je, dh 9 bulan tp mcm 5 bulan, tp bila scan baby sihat, dah lega, so jgn rsau2 perut kecil ke bsar, yg pnting berat baby normal n sihat ☺️

Tak juga sis. Saya mengandung baby boy tapi perut pun tak besar. Walaupun perut tak besar, Alhamdulillah doktor kata saiz baby dalam perut sesuai ikut umur dia

Klau sy betul camtu.. Sbelum ny ngndung ank boy prut mmg bsar xleh bwk bncng.. Skrng mngndung ank girl prut cute jer.. Dh 7bln lebih mcm bru 4bln😅

Tkpe kecik dlm perut senang teran huhu. Baby sy 2.5kg je lahir. Now sebulan 3.7kg dah. Jgn risau, asalkan selamat sihat semua nya syukur sgt dah.

X betullah. Sy baby girl besar juga. Smp doc ckp besar. Amalkan minum susu fill cream, baby blh besar

Sy perut kecik org x pasan sgt..tp scan boy..

sy dlu 28weeks berat baby 900g je

Xpe. Aslkan bby sihat

Xjugak