Betul kah barli x boleh diminum waktu mengandung?

Betulkah barli xboleh diminum sewaktu kehamilan?

15 Các câu trả lời

Sy amalkan minum air barli tanpa gula dari awal pregnant sampai skrg,sy amalkan sehari sekali. Coz nak turunkan gula dalam darah & banyakkan susu badan. Skrg tengah tunggu masa je nak bersalin.

boleh minum . . bagos air barli ni. tambah tambah untuk yg kencing kotor . . bagos minum

Blh je minum but make sure mse rebus tu btul2 masak barli ye n kurangkan gula 🤗

sy minum masa pregnant.. utk hilang kn kencing kotor.. barli tanpa gula..

Saya minum je sebab masa pregnant dulu kencing kotor...

Barli okay je mnum .. Bole bntu elakkn kencing kotor sekali

Sy dari awl prrgnant minum barli. Skrg dh 7bln.

Tak betul. Barli minuman yg sihat

Boleh ... Tapi jgn letak gula bnyk sgt...

Blh minum.. Bagus utk cuci air kencing