simptom loya muntah muntah alahan

Betul ker org slalu kta akan rse loya nk muntah muntah bila kandumgan masuk 3 bulan?

15 Các câu trả lời

Saya bulan pertama ok. Masuk bulan kedua hari2 muntah badan jadi lesu,nak makan kena kuantiti sikit kalau byk Tak sampai 5 minit lepas makan keluar balik. Sekarang dah 3 bulan lebih alhamdulillah dah takde lg cuma Ada Masa je rasa loya tapi Tak muntah.

depands pada hormom momies tu laa ,, first pregnt 2bln dah kne alahan teruk ,, yg ni scond pregnt ,, takde pon rasa loya .. just get ready je la ,, ada yg 5bln bru kne .. adah yg tak kne langsung ..

Msuk 1 bulan trus rsa loya smua bnda tak nak makan tapi tak muntah cuma rasa loya je..letih tak payah cakap lah..skit kepala la..nak masuk 2 bulan trus hilang rasa loya..rasa letih tu biasa la

X juga.. Klu sy bila saja start prgnt mula la sakit2 n muntah2 pening..smpi la 3 or 4 month gitu

Xde laa.. Sy dh 6 bulan dh ni.. Sekali pun x pernah muntah

Sye masuk 4 bulan alahan muntah semua x selesa rasa nye

Bergantung sis...kdang2 ad yg x de alahan pn...

setiap org x sma...

X smua org sama..

Ikut badan masing2..sy msuk 2 bulan bru start loya2 muntah..