MORNING SICKNESS

Betul ke? Sebab sis anak laki xde plak morning sickness.. tahu2 3 bulan.. ?

MORNING SICKNESS
87 Các câu trả lời

Sy dari awal kehamilan smpai skrng 32 week, xd morning sickness. Lg pun sy lmbat tahu yg sy pregnant.. Buat keje mcm biasa.. Angkat berat.. Makan nenas..

Samalah boy , mula dulu suami yang muntah loya dulu . Dah 4 bulan baru saya yang kena teruk gak tapi dari ptg ke mlam . Alhamdulillah skrg #37wk #1stbby

Depend..ada tu husben yg alami..mcm sy ritu..mornink sickness nya just terjeluek je..muntahnye x😂😂bnyi je lebih.. alhamdulillah dpt bby pmpn..

X la sis muntah teruk sampai lembik..dan asyik keluar masuk ward..tp dpt bby boy jgk..morning sickness ni bergantung pd hormon kot bkn jantina bayi

Taktau lah kebetulan ka apa, saya dedua anak lelaki dari awal sampai due date, memang takda morning sickness atau alahan apa apa lansung. 😅😅😅

4y trước

Untungnya , sya mula dari 4 bulan teruk loya muntah smpsi berhenti kerja #1stbby

Saye dari awal kehamilab sampai sekarang bayi dh lahir alhamdulillah takde morning sickness..hehe baby girl dan dah nak masuk 2bulan 😃

Ntah la,3-3 anak 2-boy 1- girl pun kna morning sickness. Yg tgh pregnant kali keempat nie pun sama. Lagi teruk kena morning sickness 🤢

Seronok nye kalau pregnant takde alahan.. sy pregnant anak lelaki 3 bulan alahan.. alhamdulillah dah selamat bersalin 19.2 aritu😁

4y trước

Saya ...dari anak sulung sampai no 3 ..no 4 x morning sickness,cuma alah bau nasik...6 bulan x makan nasi sbb busuk..lebih suka makan sup..ni no 5 suka makan buah buahan,kalau x kunyah buah tekak lain mcm ...tapi xde morning sickness..saya tengok org alahan sampai kena tahan wad,jadi gerun....

xjugak betol... sy xde alahan xde morning sickness igt kan boboy, sekali scan gegirl & alhamdulillah selamat bersalin mmg gegirl 😍

Saya dari awal sampai 5 bulan kandungan, ada morning sickness. Anak lelaki. 😆 So benda ni macam tak valid untuk semua mommies.