Pemakanan ibu bf bagi kesan

Betul ke pemakanan ibu bagi kesan dekat anak kalau anak tu bf? Anak saya hari2 kembung perut. Sy dah buat urutan ILY, buat urutan kayuh basikal. Lepas utut semua baby akan kentut cuma nya tak lama lepas tu baby kembung perut lagi. Adakah pemakanan sy menyebab anak sy selalu kembung perut? Kalau ya, boleh tak tau apa perlu sy elak makan supaya anak sy tak selalu kembung perut

1 Trả lời

ye sis. kalau blh bf kena jaga makan laa sikit. mcm sy dlu try mkn sikit² je kalau ok br teruskan. mcm baby sy ok je dgn sume mknan, xpernah kembung