Kembung perut

Hai mummy semua .. alhamdulillah baby sy dah hari ke 15 .. tapi dia kerap kembung perut . Kenapa ye ? Sebab pemakanan saya ke . Mummy2 boleh tak bgtahu apa yg ibu tak boleh makan? . Sbb anak sy fully bf . So sy tak tahu apa punca die kerap sangat kembung perut . #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

2 Các câu trả lời

antara punca baby kerap kembung: 1) jarang sendawakan baby 2) baby hisap puting kosong 3) posisi penyusuan betul tak 4) terlalu banyak minum susu. lebih dari jumlah size perut baby

2y trước

most wc☺️

ade sendawakan dia tak lepas nyusu?