Iktiar hamil no 2

Betul ke orang cakap kalau ank first senang lekat tapi anak second susah nak letak?? Sebab ramai kawan ttc sampai 8 y pun ada baru preggy no 2 🌸 doakan saya ya mommies semua 🌸

23 Các câu trả lời

sye 12 tahun baru preggy yg ke 2.. ank setahun 7 bln lekat yg ke 3 hihi

2y trước

amin..

depends jugak sis. kalau Selalu makan jamu, Rahim subur, dekat je jarak

2y trước

I guna jamu sdm hehe.. masa pantang, Lepas pantang, smpai lah lekat balik ni 😂

Ikut rezeki masing masing sis . Sy no 2 ni senang betul lekat 🤣