Menyusu badan anak pertama sukar Lekat hamil anak no 2? Betul ke ? Share story pls . Nak plan no 2🥹

Betul ke kalau fully susu badan . Susah nak lekat hamil number 2 . Ada tak ibu2 dekat sini fully susu badan . Tapi lekat hamil anak no 2 ??

2 Các câu trả lời

mgkn la kot.sy jarak ank 5tahun.skrg sulung 13 adiknya bru 8tahun.nk dpt ank kedua tu mcm ssh sgt2.smpai org ckp sy da xleh pregnant lg

1y trước

sy xde masalah ape.cuma belum rezeki lg rsanya.sy mkn pil perancang 3tahun.pas tu stop,buat check up, alhamdulillah sy sihat

ramai je sis.