just ask

Betul ke minum susu kerap.. Baby leh gemuk.. Klau mnum air berkafein lak cmne.. Kita mnum susu kmbing sjak baby 5buln..

2 Các câu trả lời

hmm mestilah tdk sis ibu disarankan minum susu semasa hamil untuk perkembangan bayi yg sihat dan tambah kalsium ibu.. kafein tak disarankan sebaiknya msa pregnant elakkan

Alhamdulillah klau mcmtu rsau baby bsar sgt.. Share la mkn apa je utk baby sihat dn mudah brsalin.. Mna tau boleh ikut