Oren sunkist

Betul ke masa pantang tak boleh makan oren sunkist? Orang kata nanti baby sakit perut sebab menyusu badan.. kita nak makan oren sebab nak cepat elok luka jahitan.. #firstbaby #mommybuntu #bantusharing

2 Các câu trả lời

semua tu mitos. slagi awak tak ada alahan sebelum kawin... sebelum and baby.. boleh sahaja mkn. oren penuh dgn khasiat... tiada gangguan ketika ank menyusu atau susu sudah masuk perut baby. elakan mkn makanan y tidak berkhasiat... oren boleh merawat kulit y luka jugak.

Saya makan oren masa pantang tak ada pulak baby meragam sakit perut atau apa pun