Susu Coklat..

Betul ke klw mnum susu Coklat kluar ank gelap? Husband bru belikan susu anmum Yg perisa coklat, sbb sy tak boleh Nk telan susu putih biasa. Lepas tu MIL cakap "mnum susu Coklat nanti kluar ank gelap". Sdey Sy ?? bru je Nk try, cz skrg masih lg morning sickness jd Tak lalu Nk makan nasi. Maaf luah kt sni. Sbb ini my 1st pregnant.

67 Các câu trả lời

Kulit anak tak kan putih kalau mak ayah gelap dan begitulah sebaliknya..kalau salah sorang putih sorg lagi gelap haaa yg tu kena berdebar nk tahu anak ikut kulit siapa😅 jgn risau...