Susu Coklat..

Betul ke klw mnum susu Coklat kluar ank gelap? Husband bru belikan susu anmum Yg perisa coklat, sbb sy tak boleh Nk telan susu putih biasa. Lepas tu MIL cakap "mnum susu Coklat nanti kluar ank gelap". Sdey Sy ?? bru je Nk try, cz skrg masih lg morning sickness jd Tak lalu Nk makan nasi. Maaf luah kt sni. Sbb ini my 1st pregnant.

67 Các câu trả lời

pemikiran kuno sangat MIL tu, sama la ngan saya, pastu andai takdir anak gelap dikutuknya kite x abis2 sbb minum coklat la kopi la kicap la. padahal keturunan ada yg gelap. hadoih la.

Aduhhh... Saya pon minum susu coklat time pregnant yg sejuk lagi saya buat 2x sehari saya minum sis.. Alhamdulillah xde la plak anak saya kuar2 teros kaler coklat sis... 😁😁😁

sy lg lah jenis xminum susu putih, sy minum milo n susu coklat itupun dutch lady or gooday 😂.. jgn dgr sgt ckp org sis, sbb tekak kite ni yg nk telan.. doa je byk2..

mna da saya minum hari2 susu chocolate suami ada tegur mcm ru jugak tpi baby keluar putih je. baby ni ikut mak bapak dia kalau hitam parents dia hitam la baby dia.

xdalah saya minum jgak susu anmum coklat anak saya putih je. Tu smua mitos hitam atau putih anak tu ikut gen mak n ayah dia.. bkn sbb coklat atau minum kopi

xla sis..jgn risau..susu coklat xmmpengaruhi wrna kulit baby...genetik parent yg mmpengaruhi wrna kulit anak...jd boleh je minum susu coklat.. 😊😊😊

takde makna nya lah sis. anak sy elokk jee putih keluar masa lahir pink2 gittew kulitnyaa. sepanjang ngandung kan baby sy banyakk minum nescafe n kopi.

Dulu mak saya cakap masa mengandungkan sy dia suka makan coklat...mak cakap sebab tu sy kuat mcm boy boy sikit dan tegas. Tapi taktahu la betul ke tak. Hehe

4y trước

Personaliti tu. haha x de kne mngena kot. Hihi

Sy suka mnum kopi mse pregnant ank ke2. Lahir mmg gelap sbb gen laki kulit gelap😅so jgn salahkan kopi lak ye. Mnuman xde kena mgena dgn kulit ank.

mngarut...jgn prcaya..tu smua mitos ja...klu mak ayh dia gelap, xkn la ank kluar nt putih susu pulak...hahahah smua trletak pda gene mak ayh dia...